טעמים שרואים מכאן
(יעד ההעברה)
דף הבית
רק על עצמי לספר ידעתי
צור קשר
▼
יום חמישי, 23 ביולי 2015
שמרים של קיץ
›
או: רוגלך שוקולד פשוטים כמו שאתם כבר בטח יודעים, אני מאוד אוהבת שמרים. בצקים עשירים בחמאה שממלאים אותם בגודי'ס מכל מיני סוגים תמי...
2 תגובות:
יום רביעי, 1 ביולי 2015
"טרמיסו" מאוד לא קלאסי
›
או: עוגת בישקוטים בקרם מסקרפונה ושוקולד לבן בניחוח קפה טרמיסו היא אחת העוגות היותר טובות שיצאה מארץ המגף. יש משהו בטעמים הפשוטים שלה ש...
2 תגובות:
יום חמישי, 25 ביוני 2015
נוסחת הפלא
›
או: עוגת גבינה ולוטוס למרות הדימוי הבעייתי שהוצמד לה, עוגת גבינה זה עניין די פשוט. בסיס חמאתי, תערובת של גבינות, ביצים וסוכר וציפו...
2 תגובות:
יום ראשון, 7 ביוני 2015
שיכורים ולא מיין
›
או: מוס שוקולד מריר ודובדבנים שיכורים מוס שוקולד זה עניין מאוד טריקי. יש פעמים שהוא מענג וממלא את הגוף בתחושה נפלאה כמו שרק שוקולד יכ...
2 תגובות:
יום רביעי, 20 במאי 2015
על פשרות ועוגות גבינה
›
או: עוגת גבינה ללא אפייה בציפוי פטל ופירורי חמאה עוגות גבינה הן אהבה משותפת שאני והחצי השני חולקים. אבל כמו כל האהבות הגדולות, האהבה ...
10 תגובות:
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט